Мениджърът на английския „Тотнъм” Антонио Конте подчерта, че е много

...
Мениджърът на английския „Тотнъм” Антонио Конте подчерта, че е много
Коментари Харесай

Конте: Много съм щастлив да видя Ериксен отново да играе футбол

Мениджърът на британския „ Тотнъм” Антонио Конте акцентира, че е доста благополучен от завръщането на датския национал Кристиан Ериксен в професионалния футбол. Двамата работиха дружно 18 месеца в италианския „ Интер” преди Конте да напусне клуба в края на предишния сезон. Ериксен пък не съумя да продължи кариерата си в „ Интер” поради здравословните си проблеми и разпоредбите в Серия А.

„ Много съм благополучен да видя Кристиан да играе футбол още веднъж, тъй като да не забравяме, че това, което се случи през юни беше извънредно “, сподели Антонио Конте във връзка сърдечния арест, който претърпя датчанинът по време на Европейското състезание по футбол.

„ Страдахме доста за него, за фамилията му. Имах опция да го видя, когато той пристигна в „ Брентфорд” и приказвах с него. Става дума не просто за значим състезател, а най-много за страховит човек. Пожелавам на него и фамилията му всичко най-хубаво в този момент и в бъдеще. За мен ще е наслаждение да го срещна и на мача с „ Брентфорд “, съобщи Конте преди утрешното посещение на Тотнъм от 34-ия кръг на Висшата лига.

„ Това, което се случи е необикновено, а да го видя още веднъж да играе футбол ме прави в действителност благополучен, тъй като знам, че това е животът му. Чудесно е, че той има тази опция, тъй като в този момент със фамилията му се върнаха към естествения живот “, добави италианският експерт.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР