Мениджърът на английския Лийдс Даниел Фарке трябваше да отговаря на

...
Мениджърът на английския Лийдс Даниел Фарке трябваше да отговаря на
Коментари Харесай

Мениджърът на Лийдс: Илия Груев е топиграч, впечатлен съм от него

Мениджърът на британския Лийдс Даниел Фарке трябваше да дава отговор на въпрос по отношение на новото попълнение Илия Груев на конференцията преди съботното посещение на " Саутхемптън ". Двубоят на стадион " Сейнт Мери " от 14,30 ч е от 9-ия кръг на Чемпиъншип (II равнище на футбола на Острова).

" За всеки състезател е нещо напълно друго, когато пристигна в " майката " на британския футбол. Физическото натоварване тук не може да се съпостави с нито едно друго място. Илия е топиграч. Впечатлен съм от него ", съобщи Фарке, представен от " 24 часа ".
 Илия Груев дебютира за Лийдс
Илия Груев дебютира за Лийдс

Халфът влезе в 89-ата минута при успеха на йоркшърци с 3:0 над Милуол

Германският треньор притегли Груев в края на предишния месец от " Вердер ". Като ментор на " Борусия " (Мьонхенгладбах) през сезон 2022/2023 Фарке имаше опция да следи изявите на българския национал в Бундеслигата. Преценката му докара до това, че " Лийдс " заплати 6,5 млн. евро на " Вердер " за 23-годишния халф.

До момента Фарке пусна 2 пъти Груев на терена в края на мачове, извоювани от " Лийдс " с по 3:0. Разбираемо, българинът се нуждае от време за акомодация както към тима, по този начин и към новата лига.

Комплиментът от страна на Фарке би трябвало да значи, че мениджърът на " Лийдс " е удовлетворен от това, което халфът демонстрира в тренировките.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР