Мениджърът на английския Ливърпул Юрген Клоп остана много щастлив след

...
Мениджърът на английския Ливърпул Юрген Клоп остана много щастлив след
Коментари Харесай

Клоп: Задачата не беше лесна, но всички се справиха перфектно

Мениджърът на британския Ливърпул Юрген Клоп остана доста благополучен след успеха над Република България Лайпциг на 1/8-финалите в Шампионската лига. Въпреки големите разочарования във Висшата лига, „ алените “ се класираха за четвъртфиналите в шампионата, а Клоп се изрече ласкаво за представянето на отбора, изключително в отбрана.

„ Двамата ни централни бранители изнесоха доста мощен мач. Цялата защита се оправи превъзходно, а задачата не беше лесна. Трябваше да държим противника напрегнат. В същото време се защитавахме чудесно, което беше доста значимо. Всички играха добре “, съобщи Клоп.

„ Създадохме доста положения преди почивката, само че не ги реализирахме - нещо, което постоянно ни се случва напоследък. Но момчетата реализираха главното и не разрешиха на Република България Лайпциг да покаже какъв брой мощен тим е в действителност. Сега би трябвало да превключим към идващия мач. Ако играем по същия метод, на Уулвърхемптън няма да му е елементарно против нас “, показа германецът.

Под управлението на Клоп Ливърпул към този момент има 12 крайни победи от 13 конфликта в елиминации от по два мача. Единственото отпадане на отбора беше на осминафиналите в Шампионската лига през предишния сезон, когато отстъпи на Атлетико Мадрид след 0:1 и 2:3.

The boss on...
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР