Мениджърът на английския клуб Бърнли Шон Дайш подписа нов договор

...
Мениджърът на английския клуб Бърнли Шон Дайш подписа нов договор
Коментари Харесай

Мениджърът на Бърнли Шон Дайш подписа нов договор

Мениджърът на британския клуб Бърнли Шон Дайш подписа нов контракт с клуба, който е за период от четири години и половина и ще остане на стадион Търф Муур до юни 2022-а година. Дайш имаше контракт за още един сезон до приключването на актуалното съглашение, което е стартирало през 2012-а година.

Заедно с него нови контракти за същия интервал от време ще подпишат помощниците му Йън Уоун и Тони Лохлън.

46-годишният треньор на два пъти печели промоция с тима във Висшата лига и откакто през предишния сезон ги избави от изпадане с 16-ото място, през този сезон към този момент ги трансформира в същинска сензация- тим, който се бори за място в европейските клубни шампионати.

Chairman Mike Garlick says new contract for manager Sean Dyche is the 'deal of the window'. Read: https://t.co/q08Ff8waSk pic.twitter.com/FxsobLDjZB
— Burnley FC (@BurnleyOfficial) 23 януари 2018 година
" Аз съм прекомерно млад в мениджърската позиция. Продължавам да се изучавам и да се развъртвам. Мисля, че и поради мои персонални аргументи, най-хубавото място за мене е да продължа да работя за Бърнли, съобщи Шон Дайш пред уеб страницата на клуба www.burnleyfootballclub.com.

" Трябва да свършим още много работа в тима, само че аз съм необикновено благополучен, че имам този късмет. Също по този начин е доста значимо, че ценят отдадеността ми и се развличам на Търф Муур ".

В същото време клубът не разгласи каквито и да било финансови елементи по контракта на треньора и екипа му. Вестник Дейли Телеграф твърди, че Дайш ще получава по 3,5 милиона паунда на година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР