Мениджърът на английския футболен клуб Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви,

...
Мениджърът на английския футболен клуб Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви,
Коментари Харесай

Моуриньо няма да спира Ибрахимович за САЩ

Мениджърът на британския футболен клуб " Манчестър Юнайтед " Жозе Моуриньо съобщи, че няма да прави спънки на Златан Ибрахимович, в случай че шведът в действителност желае да продължи кариерата си в американския " Лос Анджелис Галакси ". В английската преса се появиха информации, че от " Галакси " демонстрират интерес към 36-годишният таран, който сега лекува контузия в коляното.
Златан не ми е казвал нищо. От медиите узнавам за интереса към него. Той е в последната година на контракта си, тъй че в случай че това е правилно и той желае бъдеще в различен клуб в чужбина, ние ще се опитаме да създадем това допустимо, а не да му вършим пречки. Последното нещо, което ми е казвал Златан, е, че желае да се възвърне и да помогне на тима, съобщи Жозе Моуриньо . Португалецът обаче бе доста по-категоричен в желанието си да задържи в тима различен от играчите с изтичащ контракт - полузащитника Маруан Фелайни.
Той е доста значим състезател за мен, превъзходен експерт и дава всичко, с цел да помогне на отбора. От моя страна, от страна на борда на шефовете и от страна на играча има предпочитание той да остане на " Олд Трафорд ", сподели още Жозе Моуриньо .
Проблем към този момент обаче се оказва продължителността на оферти договор. Фелайни желае 3-годишен контракт, до момента в който от " Манчестър Юнайтед " са подготвени да му предложат контракт за единствено два сезона.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР