Мениджърът Мино Райола е трансферирал през последните години в Манчестър

...
Мениджърът Мино Райола е трансферирал през последните години в Манчестър
Коментари Харесай

Мениджърът на Ибрахимович и Погба урежда трансферна бомба за Манчестър Юнайтед

Мениджърът Мино Райола е трансферирал през последните години в Манчестър Юнайтед звезди като Златан Ибрахимович, Пол Погба, Ромелу Лукаку и Хенрих Мхитарян, който бе преотстъпен на Арсенал. Сега сътрудникът се заел със задачата да реализира идната трансферна бомба на „ алените дяволи ”, оповестява Corrierre dello Sport.

Според изданието мениджърът е заречен на Жозе Моуриьно да спомага за привличането на аржентинския голмайстор Мауро Икарди от Интер още през лятото. За тази цел „ алените дяволи ” би трябвало да подготвят най-малко 112 милиона евро, само че и те може да се окажат незадоволителни, откакто сериозен интерес към нападателя от дълго време има и от страна на Реал (Мадрид).

Проблемът все още за реализирането на такава договорка е, че дамата на аржентинеца Уанда Нара движи делата му преди всичко и води договаряния за нов контракт с „ нерадзурите ”. Настоящият договор на Икарди с италианския гранд е до лятото на 2021 година. При удължение на контракта нападателят ще получава по 8 милиона евро на сезон, което ще е надалеч по-малко от това, което би могъл да печели в Манчестър Юнайтед.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ В СЕРИЯ " А "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР