Мениджърът Христо Чапанов и ММА боецът Цветелин Гергинов организират професионално

...
Мениджърът Христо Чапанов и ММА боецът Цветелин Гергинов организират професионално
Коментари Харесай

Real Pain Challenge предизвика истинските ММА бойци в България

Мениджърът Христо Чапанов и ММА боецът Цветелин Гергинов провеждат професионално събитие в Ботевград през есента. Двамата са решили да провокират огромна част от изявените ММА бойци в забавен формат под шапката на Real Pain Challenge в модерната "Арена Ботевград ".

"Идеята ни пристигна непринудено откакто изгледахме няколко ММА галавечери, които се проведоха в България. Решихме да създадем едно малко по-сериозно събитие, което в действителност да наподобява на бойна галавечер, " показа Чапанов пред ММА.BG

Двамата уредници споделят мнението, че непознатите бойци, които се канят на галавечери у нас, са на доста ниско равнище и деликатно подбрани, с цел да могат българските бойци елементарно да записват победи и да се окичват с незаслужени шампионски пояси.

"Канените състезатели от чужбина идват с ясното схващане, че ще изгубят срещите. Ние обаче ще извикаме състезатели основно от съветските републики, които са на високо равнище. Нашите български състезатели ще би трябвало да потвърдят статута си на първенци и същински състезатели ", съобщи Чапанов.

Той добави още, че обществено ще насочи провокации на изявени ММА бойци да се изправят против коравите противници, които ще дойдат за галавечерта и да потвърдят статута си на първенци. Чапанов е безапелационен, че желае дружно със своя съидейник да създадат същинска галавечер без авансово уредени и преценени срещи, а с борби сред равностойни съперници.

"Като отворим фейсбука вътре виждам, че е цялостно с първенци, със състезатели - допускам ще има задоволително искащи за присъединяване. При всички положения няма да вършим циркове и няма да викаме състезатели с негативна статистика.

"Ще покажем същинското лице на този спорт. Който желае да е същински първенец по разпоредбите на същинския ММА е добре пристигнал да взе участие на галата и да съобщи присъединяване. Ние ще му намерим съответен съперник, с цел да могат хората да видят красиви срещи - да видят същинското лице на този спорт. "

Цветелин Гергинов ще бъде един от участниците в дуелите. ММА боецът е родом от Ботевград и ще се радва на поддръжката на своите съграждани. Той ще се бие против войник от чужбина, който занапред ще бъде разгласен.

Чапанов показа, че към този момент един от непознатите бойци си е набелязал съперник от топ състезателите у нас и самичък е изискал да се изправи против най-хубавия и умел спортист в неговата категория. Организаторите дадоха обещание скоро да разкрият първите провокации обществено.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР