Мениджърът Хосеп Гуардиола няма намерение да прибързва със завръщането на

...
Мениджърът Хосеп Гуардиола няма намерение да прибързва със завръщането на
Коментари Харесай

Агуеро: Не мога да кажа, че Серхио не ни трябва

Мениджърът Хосеп Гуардиола няма желание да прибързва със завръщането на Серхио Агуеро на терена, само че в това време призна, че аржентинският нападател липсва доста на Манчестър Сити. Той се контузи през предишния месец при равенството 1:1 против Уест Хам, а през последната половин година се възстановяваше от интервенция в коляното.

Агуеро остана на пейката при загубата с 0:2 против Тотнъм в събота, която изпрати Сити на 13-о място след кръга. Отборът на Гуардиола е вкарал единствено 10 гола в осем мача за шампионата, което е със 17 по-малко от предишния сезон.

"Не мога да кажа, че Серхио не ни би трябвало. Напротив. Той обаче е на 32 години и се възстановяваше цели пет месеца от неприятна травма. Искам първо да влезе в кондиция и по-късно да го върнем в състава. Серхио е доста значим за нас, само че би трябвало да бъдем деликатни, тъй като другояче може да го загубим още веднъж. Той ще се завърне в верния миг и се надявам травмите да останат зад тила му ", сподели той. Следващият мач на Сити е в Шампионската лига против Олимпиакос в сряда
Премиър лийг 9 кръг, събота 21 ноември  Тотнъм 2:0краен резулат  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР