Мениджър окраде Мишо Шамара и провали дългоочаквания концерт – бенефис,

...
Мениджър окраде Мишо Шамара и провали дългоочаквания концерт – бенефис,
Коментари Харесай

Ужас! Окрадоха Мишо Шамара. Ще Се Провали Ли Концертът?

Мениджър окраде Мишо Шамара и провали дълго чакания концерт – бенефис, който приготвяше варненският рапър.

„Аз не зная дали въобще ще направя концерта, тъй като времето ме притиска. Второ, турнето мина прелестно. Публиката беше страхотна. С хората, с които работя, сме заплашителен екип, само че откъм организацията – мениджърът ми открадна парите и избяга, някакви други хора са ми създали още мизерии. Всеки ден срещах нелогични неща, нечистотия навсякъде… Въобще нямам планове повече да се връщам в България, споделям го сериозно“, призна пред „Телеграф“ Шамара.

Той е безапелационен, че турнето с „Гумени глави“ е заслужен свършек на кариерата му и няма желание да провежда плануваното за пролетта събитие. Мишо споделя, че новият рап звучи като румънска чалга.

„Дойдох тук и внезапно видях едни нови звезди. Всичко ми звучи като румънско диско. Чух някаква чалга, която звучеше повече като рап, в сравнение с песните на тези, които парадират, че вършат рап. Последната ария на 100 Кила е заплашителен кючек. Изключително доста скърбя, че мои наследници, които съм ги учил да вършат музика, поради това, че нямат контакт с мен, вършат кючеци и щракат с пръсти. Очаквам да запишат ария с Цеца. Няма неприятно в кючеците, да напишат, че са такива реализатори, тъй като другояче излагат всички останали в бранша“, отсече рапърът и добави, че Димчо е от дребното реализатори в сферата, които в действителност са читави и натъртват на уличното звучене.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР