Мен ме възмути опитите да бъде манипулирано общественото мнение да

...
Мен ме възмути опитите да бъде манипулирано общественото мнение да
Коментари Харесай

Бизнесменът, от когото Иванчева поиска пари, избухна: Манипулира се общественото мнение да се предизвика съжаление към кметицата

Мен ме възмути опитите да бъде манипулирано публичното мнение да се провокира страдание към госпожа Иванчева. Моето почитание към всеки един жител, само че госпожа Иванчева е подсъдима. Това съобщи предприемачът Александър Ваклин в ефира на Нова телевизия.

По думите му никой не се е възмутил от ареста на общинския консултант с Ролс-Ройс-а и никой не е изпитал страдание към него.

„ Има процедури, които се съблюдават. “, уточни Ваклин.

„ Аз съм един жител, който е застанал с името си и свидетелства. Защото има доста жители, които споделят аз знам, че той да вземем за пример има Ролс-Ройс, само че никой не отива да свидетелства. Много постоянно публицист с камера отива и разобличава някакъв проблем, само че без очевидец, няма по какъв начин това да отиде в съда.
Арестът на Иванчева стана по този обществен метод, тъй като кметицата на Младост избра това място за предаване на парите “, сподели още той.

Що се отнася до това дали и преди са му желали откуп, той съобщи: „ За пръв път ми се желае такава сума. За да се желае рушвет, той се желае от човек, който би дал, аз не бих дал. “

По думите му откакто името му нашумяло поради ареста, в този момент ревизират компанията му доста повече.

„ Един тип нерешителност в държавните чиновници, като видят наша компания. Даже ни ревизират повече “, съобщи предприемачът.

Припомняме, че кметицата на " Младост " Десислава Иванчева бе задържана зрелищно по време на приемане на рушвет. Тя, заместничката й Биляна Петрова и помагачът им Петко Дюлгеров са в ареста по обвиняване, че са взели рушвет в изключително огромни размери. Инвеститорът Александър Ваклин упрекна кметицата, че му е поискала 500 000 евро, 70 000 от които бяха открити у нея и у Дюлгеров. Подкупът трябвало да накара Иванчева да придвижи разрешителното на предприемача за градеж. Иванчева отхвърля обвиняванията. Тя е безапелационна, че не е знаела за парите, открити в колата й, както и че не е разговаряла с Ваклин отвън общината, а при диалозите им обсъждали план за детска площадка.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР