Меморандумът с Gеmcorp е прекратен отдавна и темата е затворена,

...
Меморандумът с Gеmcorp е прекратен отдавна и темата е затворена,
Коментари Харесай

Продължаваме Промяната: Меморандумът с Gеmcorp е прекратен и темата е затворена

Меморандумът с " Gеmcorp " е преустановен от дълго време и тематиката е затворена, без безусловно никакви последици за страната, се споделя в позиция на " Продължаваме Промяната " /ПП/, изпратена до медиите по отношение на изказвания на партия ГЕРБ от по-рано през днешния ден, оповестява Българска телеграфна агенция.

 

Според Политическа партия повдигането на тематиката е опит за отклонение на вниманието от същински значими за хората тематики, по които Народното събрание би трябвало да работи.
 
След скоростните промени в Изборния кодекс, днешният опит да се създаде скандал към куха тематика, след което още веднъж да се приказва за хартиената бюлетина, е следващият знак, че Борисов тласка страната към нови предварителни избори и към този момент се готви интензивно за тях, се споделя в позицията на " Продължаваме Промяната ".

 

По-рано през днешния ден на конференция от ГЕРБ оповестиха, че разполагат с документи, съгласно които меморандумът сред страната и компанията " Gemcorp " не е преустановен. Депутатът от ГЕРБ-СДС Десислава Трифонова описа, че разполага с документи, които удостоверяват тези изказвания. От партията ще желаят основаването на краткотрайна парламентарна комисия по случая с " Gemcorp ".

 

Минути след изказването на Политическа партия, публикувано до медиите, министърът на енергетиката, Росен Христов, съобщи изрично, че Меморандумът с " Джемкорп " е още в действие. Той удостовери, че оригиналът на документа е заключен в чекмеджето на чиновник на министерството.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР