Меморандум за сътрудничество между Изпълнителната Агенция за насърчаване на малкия

...
Меморандум за сътрудничество между Изпълнителната Агенция за насърчаване на малкия
Коментари Харесай

Агенцията за насърчаване на малкия бизнес ще си сътрудничи с македонското предприемачество

Меморандум за съдействие сред Изпълнителната Агенция за поощряване на дребния и междинния бизнес и Македонската организация за поощряване на предприемачеството разискаха изпълнителният шеф на институцията доктор Бойко Таков и представители на икономическите институции на Македония. Двустранната намира се организира през втория ден от служебното посещаване на доктор Таков в македонската столица.

Изпълнителният шеф на ИАНМСП посети Народното събрание на Македония, където организира срещи с представители на Македонската организация за дребни и междинни предприятия, Македонската организация за поощряване на предприемачеството, Дирекция за софтуерно индустриално развиване на зоните, Агенция за задгранични вложения и поощряване на износа на Македония. На срещата участваха шефът на APPRM Иле Митковски, ръководителят на службата по комерсиално – икономическите въпроси към българското посолство в Македония доктор Благой Климов и съветникът на заместител вице-премиера по икономическите въпроси на Македония Дане Йосифовски.

Присъстващите на двустранната среща разискаха опциите за активизиране на съдействието сред институциите и включително правенето и сключване на двустранен меморандум за съгласие, който следва да бъде финализиран през месец март 2019 в поддръжка на предприятията от двете страни и в частност ИКТ бранша. Икономическите представители от македонска страна, приветстваха самодейностите и активността на ИАНМСП, като заявиха поддръжка за насърчаването и развиването на двустранните стопански връзки.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР