Мемоарната книга на принц Хари Spare ще излезе официално днес,

...
Мемоарната книга на принц Хари Spare ще излезе официално днес,
Коментари Харесай

Струваше ли си? Ето Колко ще спечели принц Хари от книгата с...

Мемоарната книга на принц Хари " Spare " ще излезе публично през днешния ден, само че тя към този момент господства в заглавията на вестниците.

Въпреки че при започване на предходната седмица копия от книгата инцидентно бяха пуснати в продажба в Испания и огромна част от наличието ѝ беше отразено в медиите, тя към този момент е преди всичко в листата с бестселъри на Amazon.

Принц Хари дава редица изявленията, с цел да показа книгата, в това число вчерашното предаване " Хари: Интервюто " по ITV.

Ето какво знаем за издателската договорка, която Хари подписа и какъв брой ще завоюва от мемоарната си книга Spare.

Съобщава се, че принц Хари е сключил контракт за четири книги на стойност 20 милиона $ (17 милиона паунда) с издателството Penguin Random House, написа 19min.bg. Spare се издава на 16 езика, в това число испански, китайски, португалски, финландски и маджарски.

Книгата от 416 страници ще коства 28 паунда за издание с твърди корици, само че се продава на дребно за 14 паунда в Amazon.

Очаква се Amazon да достави авансово поръчаните екземпляри във вторник, а изданието на електронната книга би трябвало да бъде разполагаем за евакуиране от Kindle малко след среднощ.

На уебстраницата на книгата написа: " Принц Хари желае да поддържа английски благотворителни организации с дарения от приходите си от книгата Spare. "

Херцогът на Съсекс е дарил 1 500 000 $ на Sentebale - организация, която той е основал дружно с принц Сиеизо [от Лесото] в завещание от техните майки и която подкрепя уязвими деца и младежи в Лесото и Ботсвана, наранени от ХИВ/СПИН.

" Принц Хари също по този начин ще направи подаяние на организацията с нестопанска цел WellChild в размер на 300 000 паунда.

Освен договорката за книгите, Хари и Меган подписаха контракт за 100 милиона $ (88 милиона паунда) с Netflix за основаване на документални филми, документални сериали, игрални филми, сюжети и детски стратегии.

Докусериалът в шест елементи " Хари и Меган " на Netflix беше пуснат предходната година с огромен триумф и към момента е в топ 10 на най-популярните телевизионни излъчвания на стрийминг услугата за Обединеното кралство.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР