МЕМФИС, Тенеси (AP) — Комисия на градския съвет на Мемфис

...
МЕМФИС, Тенеси (AP) — Комисия на градския съвет на Мемфис
Коментари Харесай

Комисията на градския съвет препоръчва смяната на шефа на полицията в Мемфис, 1 година след смъртта на Тиър Никълс

МЕМФИС, Тенеси (AP) — Комисия на градския съвет на Мемфис гласоподава във вторник за промяната на шефа на полицията Серелин „ Си Джей “ Дейвис една година след съдбовния побоят над Тиър Никълс от петима чиновници провокира мощна рецензия към нейния отдел и докара до федерално следствие за това по какъв начин се бори с престъпността.

Изпълнителният комитет на съвета, който включва всичките 13 членове на съвета, предложен от 7 -6 гласа за отменяне на преназначаването на Дейвис. Съветът ще гласоподава по-късно обвързващо гласоподаване за ориста на Дейвис, който беше нает от града през 2021 година

Новият кмет — Пол Йънг, който встъпи в служба на 1 януари, откакто беше определен през ноември — изиска преназначаването на Дейвис, като сподели, че твърдо има вяра, че тя е верният човек за работата, само че че ще направи смяна, в случай че тя не даде резултатите, от които градът се нуждае. Дейвис беше назначен от предходния кмет Джим Стрикланд, който напусна поста заради ограничавания на мандата.

Дейвис отговаряше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР