Меломани не отричат, че песента е хитова, но не приемат

...
Меломани не отричат, че песента е хитова, но не приемат
Коментари Харесай

Телефонът На Глория Звънна Преди Малко, Звездата Изпусна Слушалката! Нападнаха Симона Загорова! Новоизгряващата Певица Е

Меломани не отхвърлят, че песента е хитова, само че не одобряват това, че Симона съзнателно копира родителката си.

" Стойки, придвижвания, чупки, муцки, хвърляне на коса, взор, внезапните придвижвания, кривенето пред колите, какъвто и различен фон да се сетите - всичко крещи Глория ", разясняват в обществените мрежи. Разбирам, че й е майка, само че желае ли да има личен облик или желае да е копие на майка си? За да има изразен личен път, би трябвало въобще да се разграничи от държанието на майка си както в клиповете си, по този начин и на сцената ", безапелационни са феновете.

След присъединяване й в четвъртия сезон на " Гласът на България ", кариерата на Загорова се развива много стремително. На връх Коледа 21-годишната поп певица показва новият си план, който е четвърти независим сингъл в кариерата й.

Парчето е авторски шлагер по музика и текст на Симона. Аранжиментът е на Искрен Тончев-Искрата, който закупи известност от присъединяване си в шоуто " България търси гений ", написа " Хотнюз ".
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР