Мелиса Джоан Харт казва, че почти е била уволнена от „Сабрина, тийнейджърката вещица“ заради снимането на Максим

...
Мелиса Джоан Харт казва, че едва не е била уволнена
Коментари Харесай

Мелиса Джоан Харт казва, че едва не е била уволнена от „Сабрина, тийнейджърката вещица“, след като направи фотосесия за списание Maxim.

Актрисата беше в подкаста „Pod Meets World“, когато водещите Даниел Фишел, Уил Фридъл и Райдър Стронг показаха снимка на Харт с Бритни Спиърс на премиерата в Ню Йорк на „Drive Me Crazy“ от 1999 г., в който Харт участва.

Харт каза, че снимката не е добра, защото е плакала цял ден, изправена пред раздяла и уморена от пресата цял ден.

След премиерата на филма Харт отиде направо на летището, за да отиде да снима „Страшен филм“ във Ванкувър, спомня си тя.

„Трябваше да бъда началната, жизнена, с големи гърди, която е като убита или нещо подобно в началото“, каза Харт и добави: „И бях качен в лимузина и ме отведоха, и току-що се бях счупил бях с гаджето ми, докато бяхме във филма, и аз плача и съм разстроена.

Докато пътува до летището, Харт получава обаждане, че е уволнена от филма. Тя се обърна и отиде на премиерното парти на "Drive Me Crazy". Веднъж там нейният адвокат се появи, за да я попита дали се е снимала за списание Maxim.

„Аз казвам: „Да, направих.“ Те са като „Е, съдят ви и ви уволняват от вашето шоу, така че не говорете с пресата, не правете нищо“, Харт казах.

Тя добави, че е направила „каквото моят пиар ми каза да направя на фотосесията. Все едно направих фотосесия за Максим! Това е Максим, разбира се, че ще си по бельо.“

Харт беше на около 20 години по време на снимките. Шумът беше заради корицата, която гласеше: „Сабрина, любимата ти вещица без шев“.

Харт припомни, че са били необходими седмици, за да се справят с адвокати, които са решили, че продуцентите „нямат крак, на който да се изправят“, защото не могат да контролират какви заглавия се пишат за Харт.

Харт участва в сериала на ABC в продължение на седем сезона от 1996 до 2003 г.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР