Мелиса Блейк е журналистка от Илинойс, САЩ. Нейните материали са

...
Мелиса Блейк е журналистка от Илинойс, САЩ. Нейните материали са
Коментари Харесай

Тролове казаха на журналистка, че е грозна, но тя им натри носа

Мелиса Блейк е журналистка от Илинойс, Съединени американски щати. Нейните материали са оповестени в такива международни медии като CNN и Cosmopolitan. Освен това тя написа блог за хората, страдащи от синдрома на Фрийман-Шелдън.

Именно поради това и външният тип на Мелиса е малко по-различен. Тя е експерт в своята област, само че в свят, в който е всекидневно да се съди за хората по външния им тип, не й е доста елементарно.

Наскоро Мелиса разгласява нов материал, в който показва мнението си за политиката. Разбира се, имало доста хора, които не били съгласни с нея.

Но вместо да разискват позицията на авторката, коментаторите бързо минали към нейната осанка.

За малко троловете стигнали от глупави обиди до претенции да забранят на Мелиса да разгласява селфитата си, тъй като са... "твърде грозни ".

Журналистката, обаче, посочила, че не се наскърбява толкоз елементарно.

В отговор на всички хора, които я обиждали, Мелиса разгласила няколко селфита в профила си в Twitter. На фотосите тя се усмихва не по-малко от нормално. Това бил нейният метод да покаже, че никакви обиди не могат да я изкарат от равновесие.

"По време на последните офанзиви на тролове ми споделиха, че би трябвало да ми бъде неразрешено да обявявам фотосите си, тъй като съм прекомерно грозна. Ще отбележа това събитие с три селфита... ", написала тя.



Мелиса незабавно намира поддръжка от стотици хора по света. Туитът й е репостван 17,5 хиляди пъти и има над 200 хиляди лайкове.

„ Истински изроди са тези, които считат, че имат право да се опитат да попречат на тази красива жена да разгласява селфита. #YouGoGirl “

"Очарователна си! Прави това, което харесваш! "
Това са единствено част от хората, решили да поддържат Мелиса.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР