Мелания Тръмп взе участие в церемония по връчването на международната

...
Мелания Тръмп взе участие в церемония по връчването на международната
Коментари Харесай

Мелания Тръмп критикувана заради връчени награди


Мелания Тръмп взе присъединяване в гала по връчването на интернационалната премия Women of Courage Awards в Държавния департамент на Съединени американски щати. Първата лейди връчи награди на дами, чиято активност изисква храброст и геройство.

„ Смелите дами, които награждаваме през днешния ден, са същински героини. Мъжеството е качество, което е належащо на света. То отличава героите от останалите. Смелостта се демонстрира, когато освен виждаш нещо погрешно, само че и се опитваш да го поправиш “, посочи брачната половинка на Доналд Тръмп пред гостите.

Сред лауреатите бяха адвокатката Айман Омарова от Казахстан, която пази пострадали от принуждение, както и режисьорката Роя Садат от Афганистан, която се бори за правата на дамите и децата в своята страна.

Церемонията бе предшествана от свадите, свързани с изневерите на Доналд Тръмп, което повлия върху ползвателите на обществените мрежи. Много от тях подлагаха на критика първата лейди за присъединяване й в церемонията по връчването на премиите Women of Courage Awards.

„ Мелания не е индивидът, който би трябвало да връчва сходна премия. Тя е слаба жена, която още веднъж и още веднъж разрешава да бъде лъгана. Тя има опция да спре лъжата и да даде образец на други девойки и дами, “ показа един от ползвателите. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР