Мелания Тръмп, първата дама на САЩ, навърши 50 г. по

...
Мелания Тръмп, първата дама на САЩ, навърши 50 г. по
Коментари Харесай

Мелания Тръмп на 50 г.: 6 факта, които може би не знаете за първата дама на САЩ

Мелания Тръмп, първата дама на Съединени американски щати, навърши 50 година по време на карантина поради ковид. В профила си в Туитър тя благодари за всички, отправени по мотива, чудесни пожелания. „ Очаквам с неспокойствие деня, в който всички ще можем още веднъж да бъдем дружно! “, написа още тя.

Снимка: Getty Images
Президентът Тръмп също означи мотива с туит в профила си, където я назова „ нашата чудесна първа дама “.



Рожденото й име е Мелания Кнаус и произлиза от Ново Место, в югоизточната част на Словения (тогава част от Югославия).Баща й се занимавал с дистрибуция на коли и мотори от близкия цех, а майка й е шивачка на детски облекла.Интимната й връзка с Доналд Тръмп стартира през 1998 година.
Снимка: Getty Images
През 2005 година се омъжва за него и става третата му брачна половинка.13 години преди да се запознае с един от най-влиятелните хора в Щатите, Мелания театралничи гола за френско списание. Тя е и единствената първа дама, която е била модел на долни дрехи. Владее добре 5 езика. Тя е и единствената президентска брачна половинка, чийто роден език не е британският.
Още любопитни обстоятелства за Мелания Тръмп може да прочетете на ladyzone.bg
Мелания Тръмп на 50 година: Единствената първа дама, която е била модел на долни дрехи (СНИМКИ) 10 любопитни обстоятелството за югославянката, които може би не знаете
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР