Мелания Тръмп обвини демократите, че политизират темата за коронавируса в

...
Мелания Тръмп обвини демократите, че политизират темата за коронавируса в
Коментари Харесай

Мелания разби демократите за коронавируса

Мелания Тръмп упрекна демократите, че политизират тематиката за ковид в първата си независима предизборна изява,

Първата дама поддържа президента Доналд Тръмп и разкритикува Джо Байдън и медиите в тирада в основния щат Пенсилвания.

По време на нея Мелания отбрани ограниченията, подхванати от брачна половинка й в битката с COVID-19, макар че той самият продължава да омаловажава опасността от вируса, от който по публични данни са умряли 226 000 американци.

Тя хвърли виновността върху демократите, които по думите й са се пробвали „ да слагат своите цели над благосъстоянието на американския народ с подправен импийчмънт “ вместо да се съсредоточат върху битката с ковид.

Мелания Тръмп разкритикува и „ социалистическия дневен ред “ на Байдън и медийното отразяване на „ дворцови интриги и злословия “ в Белия дом.

По тематиката за ковид първата дама съобщи, че е „ разтревожена майка и брачна половинка “, която знае, че „ има доста хора, които са изгубили свои близки или познават хора, които са били вечно повлияни от този спокоен зложелател “.

Тя обаче отбрани ограниченията на брачна половинка си и съобщи, че администрацията на Тръмп „ избира да продължава напред по време на тази пандемия, а не обратно “ и настоя, че учебните заведения, заведенията за хранене и комерсиалните обекти са се научили да работят безвредно по време на пандемията.

„ Ние не затваряме и не се крием уплашено. Ние се залавяме за работа, с цел да намерим същински и трайни решения “, сподели Мелания Тръмп.

След митинга първата дама посети локален избирателен щаб на Републиканската партия, където почерпи доброволците с пица и газирани питиета.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР