Мелания Тръмп е свикнала да бъде в ролята на критикуваната

...
Мелания Тръмп е свикнала да бъде в ролята на критикуваната
Коментари Харесай

Всички срещу Мелания Тръмп

Мелания Тръмп е привикнала да бъде в ролята на подложената на критика и подценяваната. Дори в годишната ранглиста на Time за 100-те най-влиятелни персони на 2019 година попада брачната половинка на някогашния президент Барак Обама, само че не и актуалната Първа дама.

Не единствено това списание и този факт обаче вбесиха Мелания и нейния екип. Наскоро някогашният основен редактор на Vogue Ана Уинтър даде изявление за CNN, в разяснява редица настоящи тематики, заприказва за Мишел Обама, само че пропусна името на госпожа Тръмп .
 Снимка 418903

Докато беше в ролята на Първа дама осем години, брачната половинка на Барак Обама изгря няколко пъти на корицата на Vogue. Списанието има традиция да показва всяка жена до идващ президент на Съединени американски щати, само че Мелания Тръмп направи изключение , тъй като Уинтър, до момента в който още бе отпред на Модната Библия, реши по този начин.

Бившият модел от Словения имаше достойнството да бъде корица на Vogue единствено един път - през 2005 година, когато се омъжи за Доналд Тръмп. Но това всичко бе в областта на светските вести, а в този момент Мелания е в напълно друга роля, която като че ли преднамерено още веднъж остава недооценена.
 Снимка 418950

За да й стане напълно неприятно на госпожа Тръмп, Уинтър разяснява, че изданието поддържа дами, чиито възгледи споделя, които счита за водачите на днешния ден, за ентусиазъм на всички останали. А Мелания очевидно не е почтена да влезе включително, написа People.

Още в деня на изявлението на Уинтър, говорителката на Първата дама я отбрани с публично изказване. По думите й, да бъде на корицата на Vogue не е от значително значение за Мелания, тъй като тя е била там доста преди да заеме сегашната си позиция в обществото.
 Мелания Тръмп, Иванка Тръмп и какви са връзките сред двете
Истината за връзките сред Мелания и Иванка Тръмп

Сблъсък на характери или не напълно

Освен това, в ролята си на Първа дама госпожа Тръмп прави доста по-важни каузи от това да даде огромно изявление и да снима фотосесия . " Това е просто следващата проява какъв брой предубедена е стилната промишленост и какъв брой несигурна и лимитирана е госпожа Уинтър. За страдание, госпожа Тръмп е привикнала с сходно държание. ", се споделя още в изказването.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР