Мелания Тръмп е не само Първа дама на САЩ, но

...
Мелания Тръмп е не само Първа дама на САЩ, но
Коментари Харесай

Колко похарчи Мелания за дрехи през 2019 г.

Мелания Тръмп е освен Първа дама на Съединени американски щати, само че и една от най-стилните дами в света. Тя може да не приказва доста и единствено да се усмихва леко, само че постоянно тоалетите й споделят задоволително за нея. На първо място - че има жанр и класа.

Не е особена изненада, че брачната половинка на президента има афинитет към стилните творби на най-луксозните марки .

Често сумите, които седят на етикетите на предпочетените от нея облекла, са четирицифрени, само че това ни минимум не я тормози. Е, за данъкоплатците надали може да се каже същото...
 Снимка 458494

В края на 2019 година английски медии вършат обичайния си анализ на дрешника на Мелания от предходните 12 месеца. И още по-интересно - пресмятат сумата, която е дала за тоалетите, с които се е появила на публични събития.
 Снимка 458492

В последните 12 месеца 49-годишната Първа дама на Съединени американски щати е похарчила 193 694 паунда, което е към 450 хиляди лв.. В тази сума влизат единствено облеклата, с които сме видяли Мелания, а не всички, които си е закупила. И отново не можем да бъдем напълно точни, тъй като някои от моделите по този начин и не бяха разпознати по марка и цена.
 Снимка 458493

През януари Мелания се отдаде на дълга отмора и я видяхме един-единствен път в края на месеца. През февруари обаче госпожа Тръмп си навакса с тоалети за над 25 хиляди $. През месеца на рождения си ден - април, Първата дама още веднъж накара всички да приказват за нея с помощта на избора си на облекла.
 Снимка 458490

По време на тридневното посещаване във Англия през юни Мелания даде уроци по жанр на Европа и смени забележителен брой визии, коя от коя по-скъпи . Най-открояващата се бе рокля на Givenchy за над 12 хиляди лв., а общата сума на тоалетите й за този месец е над 50 хиляди, написа Express.
 Снимка 458491

Мелания накара всички да й завидят и с чанта на Hermes за близо 50 хиляди. Средно на месец Първата дама харчи по 35-40 хиляди за облекла единствено за публични появи.
 Мелания Тръмп, кралица Летисия и какво е общото посред им
Как Мелания Тръмп копира кралица Летисия

Двете дами имат подобен усет

Важно е обаче уточнението, че госпожа Тръмп употребява съществени понижения при закупуване на облекла от първокласните марки. Част от тоалетите пък са й предоставени гратис, тъй като тя им прави най-хубавата реклама. Така че в реалност изхарчената сума е надалеч по-ниска.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР