Мелания Тръмп е една от най-известните и коментирани дами в

...
Мелания Тръмп е една от най-известните и коментирани дами в
Коментари Харесай

Мелания стана жертва на Доналд Тръмп

Мелания Тръмп е една от най-известните и коментирани дами в света. Всяка нейна изява провокира дълга дискусия най-много във връзка с това какъв тоалет е избрала. В множеството случаи облеклата й са попадение в задачата и са много скъпи.

Оказва се обаче, че Първата дама на Съединени американски щати изпитва съществени усложнения с набирането на тоалети за публични мотиви . Причината е, че редица известни дизайнери и фешън къщи отхвърлят да работят с нея.

А когато Мелания си хареса тъкмо тяхна дреха, й се постанова да я поръчва тайно през интернет и по-късно нейният персонален шивач да я преправя . Това разкрива стилният критик Робин Гиван пред CNN.
 Снимка 433649

Причината за обстановката, в която е сложена Първата дама, е политиката, водена от нейния брачен партньор - Доналд Тръмп. Мнозина не я поддържат и в символ на митинг отхвърлят да работят с Мелания.
 Мелания Тръмп, парадът във връзка 4 юли и един фешън гаф
Мелания Тръмп - Мис мокра рокля

Носи ли сутиен Първата дама

Затова и тя е подхванала нова тактичност - слага всички дизайнери под общ знаменател и сама избира какво да носи, без да се води от предубеждения. А дали стилните къщи са удовлетворени, когато тя им прави безвъзмездна реклама, всеки самичък може да допусна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР