Мелания Тръмп често бе обвинявана, че е безгласна буква в

...
Мелания Тръмп често бе обвинявана, че е безгласна буква в
Коментари Харесай

Отново всички срещу Мелания

Мелания Тръмп постоянно бе упреквана, че е безгласна писмен знак в Белия дом, а всеки неин опит да изрази мнението си бива необятно коментиран и в него постоянно се намира борба с позицията на президента.

На фона на пандемията, която взе хиляди жертви в Съединени американски щати, както и на идните през есента избори, Първата дама още веднъж ни изненада, този път с избор на тематика, върху която да насочи вниманието.

Преди дни Мелания разгласи, че се захваща с реновацията на розовата градина в Белия дом . " Дори в най-трудните времена, розовата градина е била знак на мощ и общественост ", написа госпожа Тръмп в обществените мрежи.
 Снимка 490703

По думите й, реставрирането ще резервира историята и хубостта й за бъдещите генерации. На пръв взор не виждаме нищо неприятно в желанията й, само че мнозина сметнаха обстановката за изцяло несъответствуваща за сходни начинания .

Основният въпрос, който бе издигнат в обществените мрежи, е за финансирането на този план, който сигурно ще е огромен и скъпоструващ. Особено на фона на голямата безработица поради COVID-19, гневът към Първата дама наподобява оневинен, тъй като е ясно от кое място ще дойдат парите за нейните проекти - от данъкоплатците, предава Marie Claire.
 Статуята на Мелания Тръмп в Словения, кой я опожари и по какъв начин реагира нейният създател
Кой се опита да обиди Мелания Тръмп

Куриозен случай на Балканите

Появиха се и много забавни съпоставения сред Мелания Тръмп и френската кралица Мария-Антоанета , стана известна със своите разходи и разхитителен метод на живот, които някои дефинират като причина за експлоадиране на Френската гражданска война.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР