Мелани Грифит се събуди по прекрасен начин на рождения си

...
Мелани Грифит се събуди по прекрасен начин на рождения си
Коментари Харесай

Мелани Грифит със специална изненада за рождения си ден - slava.bg

Мелани Грифит се разсъни по прелестен метод на рождения си ден!

Актрисата, която навърши 63 в неделя, беше посрещната от голям афиш, закачен на входната ѝ врата. Надписът гласеше „ Честит рожден ден “, само че Грифит нямаше концепция кой го е закачил. Звездата показа фотография, на която е разперила необятно ръце пред вратата си и наподобява извънредно щастлива от момента.

„ Събудих се тази заран на 63 години и видях този прелестен надпис на вратата ми. Но нямах концепция кой го е поставил там “, написа Грифит под фотографията. Тя добавя, че по-късно се е срещнала с другари, които ѝ донесли сладки. Когато споделила за изненадата и мистериозния човек, който я е направил, тримата решили да погледнат охранителните камери, с цел да разрешат случая.

Оказва се, че виновниците за тази изненада са Ели и Кевин, които в действителност оферират концепцията с прегледа на охранителните камери. „ Обичам приятелите си толкоз доста “, написа Мелани. Тя благодари на всички, които са се сетили за нея на специфичния ѝ ден и разкри, че се е чула с децата си и с някогашните си съпрузи по телефона.

Грифит има три деца от трима мъже. Тя е майка на актрисата Дакота Джонсън, която споделя с Дон Джонсън, на Александър, който е от брака ѝ със Стивън Байър и на още една щерка – Стела, която пък е от връзката ѝ с Антонио Бандерас. По време на изявление пред People испанският артист съобщи, че макар провалените връзки, той и Мелани си остават най-хубави другари.

„ Обичам я и ще я обичам постоянно. Тя е част от фамилията ми “, споделя Бандерас. Той оказва помощ на Грифит да отгледа и останалите си две деца – Дакота и Александър. „ Казваха ми Папонио, микс сред Папа и Антонио “. Актьорът към момента прекарва празниците и други специфични мотиви с Грифит и трите ѝ деца.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР