Мелани Браун, известна като Мел Би от Спайс Гърлс издава

...
Мелани Браун, известна като Мел Би от Спайс Гърлс издава
Коментари Харесай

Певица от миналото издаде подробности за ужаса, на който е била подложена

Мелани Браун, известна като Мел Би от " Спайс Гърлс " издава разширена версия на записките си от 2018 година, в която споделя повече детайлности за персоналния си живот и се надява да помогне на оживелите от домашно принуждение, съобщи Ройтерс.

Британската певица и телевизионна водеща е добавила три нови глави към " Брутално почтено " (Brutally Honest), в които разказва детството си, стремителното си издигане към славата и брака си с някогашния си брачен партньор Стивън Белафонте, който по думите й е упражнявал принуждение над нея. Той отхвърля изказванията.

" Сега е 2024 година и доста неща се случиха след излизането на книгата. Бях отличена със званието член на Ордена на Британската империя (MBE) за осъществяване на акции и повишение на осведомеността по отношение на домашното принуждение. Сгодена съм. Купих си първата къща и церя раните си от предходните ми връзки ", сподели Браун пред Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

" Исках да дам на оживелите вяра и почтеност: Знаеш ли какво, аз също преминавам през това към момента, тъкмо както и ти. Така че не се отхвърляй ".

Браун, филантроп на благотворителната организация Women`s Aid, стана член на Ордена на Британската империя (MBE) през 2022 година за заслуги към благотворителни дела и уязвими дами.

" Това ми даде повече смисъл и е като продължение на момичешката мощ, тъй като аз викам момичешка мощ от 19-годишна възраст, а по-късно в продължение на 10 години бях доста безсилна и в този момент споделям истината си ", сподели тя за акцията си против домашното принуждение.

Браун сподели, че в началото е издала записките си след поощрение от страна на щерка си и на приятелката си Луиз Ганън, която е написала книгата дружно с нея.

" Имам платформата. Подавам ръка на хората, които нямат глас, които нямат несъмнено място, където да получат помощ или да приказват за това ", сподели Браун.

Групата " Спайс Гърлс ", която се образува през 1994 година, щурмува класациите по целия свят с шлагери като Wannabe и Say You`ll Be There, преди да се разпадне. Четири от тях се събраха още веднъж за турне през 2019 г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР