Мел Би все още живее с кошмарите от насилствения си брак

...
Бившата членка на Спайс гърлс Мел Би заяви, че все
Коментари Харесай

Бившата членка на "Спайс гърлс" Мел Би заяви, че все още се събужда през нощта "обляна в пот и страх" заради брака си с бившия си съпруг Стивън Белафонте, когото обвини в насилие.

Спайската се раздели със Стивън през 2017 г. след 10-годишен брак и тогава сподели, че той е упражнявал физическо и емоционално насилие по време на връзката им, което той категорично отрича.

Сега тя заяви пред "Сън", че преживяното ѝ се е отразило зле.

Мел, която е патрон на организацията "Помощ за жените", заяви: "Почти пет години по-късно все още се събуждам в ранните часове с ужасяващи фрагменти от звуци и образи, които се въртят в мозъка ми. Неща, които съм се опитвала да блокирам, изплуват на повърхността - неща, които все още ме карат да се чувствам обляна в срам, пот и страх."

46-годишната Мел твърди, че бившият ѝ я е карал да вярва, че няма да ѝ повярват, "че нямам доказателства и че тъй като пиенето, наркотиците и сексът бяха част от връзката ни, ще бъда опетнена за цял живот".

Певицата заяви, че самочувствието ѝ е достигнало дъното и тя е посегнала към алкохола и наркотиците, за да се опита да се самолекува и да притъпи болката.

В крайна сметка Мел се раздели със Стивън преди пет години и разказа за преживяванията си в мемоарната си книга "Брутално честно".

Тя каза, че е почувствала нуждата да говори открито, защото е осъзнала, че много жени също преминават през това.

"Трябва да говорим за това, да се справяме с него и да направим всичко възможно да има справедливост", каза тя.

По-рано Стивън отрече твърденията на Мел, като правният му екип заяви, че обвиненията са "възмутителни и неоснователни" и "нищо повече от клеветническа кампания". /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР