Мел Би се озова в болница през уикенда след падане,

...
Мел Би се озова в болница през уикенда след падане,
Коментари Харесай

Мел Би със счупени ребра след падане по стълбите

Мел Би се озова в болница през уикенда след рухване, което ѝ аргументи две счупени ребра и съществени контузии на едната ръка.

Инцидентът се случил в дома на другарка на звездата в Лондон, при която тя нощувала. Посред нощ певицата се събудила и решила да слезе на първия етаж, само че стълбището било завито и стръмно и тя се пребила на слизане, написа TMZ. В резултат Мел Би се озовала цялата шинирана и превързана по неотложност в болничното заведение.

Съдейки по предишното на звездата, цялостно с алкохол и опиати, някои разясниха, че надали е била в изцяло трезво положение по време на случая. Близки до певицата и даже юристът ѝ Талин Боямиан настояват, че последните ѝ проби от месеци са отрицателни и тя е на финалната права от цялостно изчистване.

Сред първите, които посетиха къдрокосата звезда, бяха колежките от Spice Girls – Ема, Мел Си и Гери. Четирите дами се готвят за грандиозно турне през 2019, което ще изпълни джоба им най-малко с по 3 млн. $. Всички са обнадеждени, че тя ще се възвърне изцяло до събитието.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР