Мексико сити. Мексиканските власти заявиха, че 17 въоръжени мъже са

...
Мексико сити. Мексиканските власти заявиха, че 17 въоръжени мъже са
Коментари Харесай

The New York Times: При сблъсък с мексиканските сили за сигурност 17 въоръжени мъже са убити

Мексико сити. Мексиканските управляващи обявиха, че 17 въоръжени мъже са убити при конфликт със силите за сигурност на страната в щата Синалоа, предава The New York Times.
При престрелката петима служители на реда са ранени.
Сблъсъкът стартира, когато управляващите получават информация, че двама мъже са убити и убити пред магазин в градчето Вила Юнион, на ок. 30 км от курортния град Мазатлан.
Местната полиция засича ескорт от въоръжени мъже на път покрай Вила Юнион. Въоръжените мъже са разкрили огън по служителите на реда, заяви заместник-министърът по публичната сигурност на Синалоа Кристобал Кастанеда Камарило.
Местните служители на реда са подали сигнал за помощ към щатската полиция и елементи на армията. При сражението армията и полицията надвиват, а въоръжените престъпни детайли са убити.По всяка възможност убитите са представители на някои от престъпните картели, с които мексиканското държавно управление води война. Щатът Синалоа е честа сцена на сражения и конфликти сред армията и полицията от една страна, и бойци на картелите от друга.
Превод и редакция: Симеон Миланов

Още военни вести четете в профилираното издание на Фокус " Военни вести "
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР