Мексико и Полша ще се противопоставят днес в много важен

...
Мексико и Полша ще се противопоставят днес в много важен
Коментари Харесай

Полша и Мексико се изправят един срещу друг в ключов мач от група С

Мексико и Полша ще се опълчват през днешния ден в доста значим мач от група С на Световното състезание по футбол в Катар. Срещата е с начален час 18:00 и може да я гледате на ЖИВО С КАРТИНА на уеб страницата Gong.bg. Двубоят е от основно значение, защото мнозина го дефинират като пряк конфликт за втората позиция в групата.

Мексико е обичаен участник на Световни шампионати и последните години се показва доста добре, като от 1994-та година насам непроменяемо минава груповата фаза и играе най-малко осминафинал. Отборът имаше най-хубавата отбрана в квалификациите за Мондиала в зона Северна и Централна Америка, като позволи едвам 8 гола в 14 мача. Мексико има доста опитни играчи в състава си, като ще опита да се уповава точно на това, в опит още веднъж да покори осминафиналите на шампионата.

Полша започва Мондиала с доста очаквания, откакто ще се уповава основно на своята звезда и водач Роберт Левандовски. Нападателят прави превъзходен сезон дотук, като има 13 гола и 4 асистенции в 14 мача в Ла Лига с екипа на Барселона и ще се надява да придвижи тази форма и с екипа на Полша. Отборът има две трети места на Световно състезание, само че последното му излизане от група е през далечната 1986-та година. Полша няма проблеми с травми и ще може да разчита на всичките си играчи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР