Мексиканското крило на Наполи Ървинг Лозано е благодарен на мениджъра

...
Мексиканското крило на Наполи Ървинг Лозано е благодарен на мениджъра
Коментари Харесай

Футболист на Наполи сравни Гатузо с чудовище, когато е ядосан

Мексиканското крило на Наполи Ървинг Лозано е признателен на мениджъра на отбора Дженаро Гатузо за търпението му след тежкия първи сезон в Серия А, само че призна, че италианецът може да бъде страшилище, когато е сърдит. Лозано не съумя да впечатли през предишния сезон, когато бе притеглен от ПСВ Айндховен с рекорден трансфер за Наполи. В последните месеци обаче той оправдава дадените за него пари.

" Безкрайно съм признателен на мексиканските почитатели, които ме поддържат. Гатузо има собствен жанр, той е непосредствен, а когато се ядоса, става страшилище. Има мощен темперамент, само че би трябвало да се адаптирате към него. Мисля, че съм се научил по какъв начин да поддържам връзка с треньора и по какъв начин да се оправям с него. Опитът, който имах предходната година, ми отвори очите. Той е добър човек, не се колебая в това ", съобщи 25-годишният Гатузо за мексиканска телевизия.

Гатузо прояви самообладание с Лозано, караше го да работи повече в отбрана, да бъде физически по-силен и това даде резултат - някогашният състезател на Пачука е най-хубавият голмайстор на клуба през този сезон с четири гола в 6 мача. Лозано признава, че първият му сезон в Италия е бил сложен за него и фамилията му и постоянно се е съмнявал, че решението му да премине в Наполи е вярно.

" Много хора не знаят какво се случи през предишния сезон. Беше доста комплицирана година. Много пъти споделях на жена си: Какво вършим тук? Благодарение на Бог и помощта на брачната половинка ми продължихме напред. Дъщеря ми ходеше на учебно заведение, а не знаеше езика. Беше тежко, само че към този момент се оправя. Радвма се, че всички преодоляхме компликациите ", прям е Лозано, който се завърна в мексиканския народен тим за първи път от септември 2019 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР