Мексиканският боксьор Анди Руис, който „хвърли бомбата” в неделната нощ,

...
Мексиканският боксьор Анди Руис, който „хвърли бомбата” в неделната нощ,
Коментари Харесай

Шишкото, набил Джошуа: Реванш? Добре, но в Мексико!

Мексиканският боксьор Анди Руис, който „ хвърли бомбата” в неделната нощ, побеждавайки непобедения Антъни Джошуа в тежка категория прикани англичанина мачът-реванш посред им да се организира в страната на Руис. Имащият и американски корени боксьор завоюва шокиращо в „ Медисън Скуер Гардън” в Ню Йорк, прекратявайки властващата доминация на звездата Джошуа, а също по този начин взе и купите му WBA ‘Super’, WBO и коланът от IBF.

Веднага след края на срещата Джошуа и промоутърът му – Еди Хърн, приковаха вниманието, казвайки, че наложителният реванш би трябвало да е в Обединеното кралство, но новият първенец показа, че желае този двубой сред двамата да се организира в Мексико.

„ Нямам самообладание за реванша, само че първо би трябвало да приказвам с моя антураж. Трябва да преговорим обстановката и да вземем решения”, показа „ Унищожителя”.

„ Искам боят да е в Мексико, тъй като в никакъв случай тази страна не е имала първенец в тежка категория, тъй че желая този мач да е там. Все още не мога да осъзная, че това е истина, тъй като фантазиите ми се сбъднаха. Работя по тази причина, откогато съм се захванал със спорта, само че надвиших упованията си, тъй че съм развълнуван”, показа още Анди Руис – младши.

НЕВЕРОЯТНО! Анди Руис унищожи Антъни Джошуа

Анди Руис след нокаута на AJ: Сбъднах фантазията си

Зрелището Антъни Джошуа - Анди Руис в фотоси
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР