Мексиканските фенове бяха доста развълнувани в неделя, когато националният им

...
Мексиканските фенове бяха доста развълнувани в неделя, когато националният им
Коментари Харесай

Феновете на Мексико предизвикаха земетресение с радостта си при победата над Германия

Мексиканските почитатели бяха много разчувствани в неделя, когато националният им тим съумя да победи сегашния първенец Германия с 1-0. Колко разчувствани? Толкова разчувствани, че явно цялата страна скочи едновременно, а сеизмичните датчици в Мексико Сити откриха малко земетресение.
В един пост в Twitter Институтът по геоложки и атмосферни проучвания в Мексико означи, че минимум два датчика са записали земетресението и че то е провокирано изкуствено „вероятно от солидни скокове“, когато мексиканецът Лозано означи единствения гол в мача. Сравнението е със земетресение от трета степен по скалата на Рихтер.

Движение на тектоничните плочи не имало и евентуално скачащите от наслада поданици на 20-милионната метрополия са били регистрирани от сеизмографите, споделят от службата. Мексиканците честваха бурно още на трибуните в Русия, само че очевидно в родината им празненствата за това попадение са били надалеч по-мащабни, щом се е стигнало даже до земетресение, па въпреки и малко.

Мексиканците имаха единствено 1 победа в 11 публични мача с Германия и малко хора чакаха да победят международния първенец. Фенове ще могат да скачат още веднъж в сряда, когато мексиканският тим играе още веднъж, този път с Швеция .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР