Мексикански наркокартел се извини за отвличането на четирима американци, двама

...
Мексикански наркокартел се извини за отвличането на четирима американци, двама
Коментари Харесай

Престъпници отвлякоха и убиха невинни, картелът им се извини СНИМКИ

Мексикански наркокартел се извини за отвличането на четирима американци, двама от които бяха убити.

Агенцията се базира на писмо, с което се е сдобила благодарение на представител на полицията на щата Тамаулипас, което се допуска, че е подписано от членовете на фракцията " Скорпионс " на картела " Голфо ".

В писмото се осъжда насилието и се споделя, че картелът е предал причинителите на управляващите и че се извинява на жителите на Матаморос, където са били отвлечени американците, на мексиканската жена, която почина при престрелката, и на четиримата американци и техните фамилии. 



" Решихме да предадем на управляващите виновните за случилото се, които от самото начало са работили по своя самодейност и без всякаква дисциплинираност ". Тези лица не са спазили разпоредбите на картела, а точно, че не са показали " почитание към живота и здравето на почтените ", се споделя още в писмото, представено от Българска телеграфна агенция.

Наркокартелите постоянно издават официални съобщения, с цел да сплашат противниците си и управляващите, а в случаи като този - да се извърнат към обществеността за усмиряване на напрежението, което може да засегне бизнеса им. Проявата на принуждение предишния петък в Матаморос сигурно се е отразила зле на бизнеса, отбелязва организацията.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР