Мексиканската авиокомпания Аеромексико стартира рекламна кампания, която де факто осмива

...
Мексиканската авиокомпания Аеромексико стартира рекламна кампания, която де факто осмива
Коментари Харесай

Мексиканска авиокомпания осмя мигрантската истерия на Тръмп

Мексиканската самолетна компания " Аеромексико " започва рекламна акция, която де факто осмива американския президент Доналд Тръмп, съобщи БГНЕС.

Mexico`s largest airline is trolling Americans and it`s the best. h/t @Aeromexico pic.twitter.com/hPvqGnDZeF
— Kevin Sieff (@ksieff) 17 януари 2019 година
" Първата дестинация за Мексико е Америка, само че първата дестинация за Америка не е Мексико ", стартира рекламата. " Така че отидохме в един характерен американски град, с цел да забележим дали някой от жителите би желал да пътува до Мексико ", продължава рекламата.
Авиокомпанията е направила изследване измежду американци, които не възнамеряват да посетят Мексико. След рецензиите за Мексико, чиновниците на компанията са помолили участниците в проучването да създадат ДНК тест, с цел да дефинират произхода им, като се открило, че всеки от тях има мексикански гени.
Така, според от % на гени, те получавали отстъпки за полети. Например, в случай че някой е 18% мексиканец, получава 18% отстъпка.
Това не е първата такава реклама на " Аеромексико ". През 2016 година компанията пусна друга такава реклама, в която наблягаше, че няма граници за пътуващите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР