Мексиканска звезда на кеча получи фатален удар на ринга в

...
Мексиканска звезда на кеча получи фатален удар на ринга в
Коментари Харесай

Борец получи смъртоносен удар на ринга пред очите на хиляди зрители

Мексиканска звезда на кеча получи съдбовен удар на кръга в петък вечерта пред очите на хиляди почитатели, а битката продължи цели две минути преди някой да забележи, че той е в безсъзнание. Педро Рамирес увисна върху въжетата след летящ ритник във врата от неговия съперник Оскар Гутиерес.

Отборният мач траял съвсем две минути преди участниците и съдията да схванат, че Педро е съществено ранени и да му окажат помощ, Инцидентът, станал в Тихуана, е сниман на видео от фенове.

На клипа се вижда, че борецът изпада в безсъзнание и по този начин и не се разсънва. оповестява San Diego Red. Борецът незабавно е бил откаран в болница, ситуирана единствено на няколко пресечки от залата, само че е умрял в дребните часове на събота.

35-годишният Педро е кечист от 20 години. Той е наследник на именития мексикански кечист Педро „ Перо “ Агуайо. Йоакин Ролдан, шефът на мексиканската федерация за кеч ААА написа в Туитът: „ Ужасната вест ме остави безгласен. Поднасям най-искрените ми съболезнования на фамилията на Рамирес “.

Рамирес бе една от най-почитаните и известни звезди в ААА.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР