Мексиканка от град Масатлан шокира местните жители, след като призна,

...
Мексиканка от град Масатлан шокира местните жители, след като призна,
Коментари Харесай

70-годишната Мария забременя, не казва кой е бащата и се държи като младо момиче, а лекарите...

Мексиканка от град Масатлан шокира локалните поданици, откакто призна, че скоро ще стане майка. Мария каузи Луз е на 70 години, само че тя в действителност е в шестия месец от бременността. Както оповестява The Sun, пенсионерката сподели на публицистите фотография от ултразвук като доказателство и радостно съобщи, че ще има щерка, написа " Блиц ".

През това време Мария каузи Луз избира да не седи на дивана със скръстени ръце, а да води деен метод на живот.    

Пенсионерката ще влезе в Книгата на Гинес като най-старата бременна жена, само че за това тя би трябвало да документира бременността си. Кой е бащата на детето, старата жена не желае да разкрие.   Лекари от частни и публични клиники организираха към 10 ултразвукови прегледи.



Те не можеха да повярват на очите си.   Бъдещото бебе ще бъде осмото за Мария. Когато възрастните деца разбрали за появяването на новата им сестра, те не били много удовлетворени от новината. Скоро пенсионерката има среща с гинеколог и най-вероятно ще би трябвало да направи цезарово сечение поради възрастта си.



Ако всичко върви по проект, тогава Мария каузи Луз ще успее да пробие върха на предходната майка - Мария Дел Кармен Бусада де Лара. През 2006 година 66-годишната испанка роди близначки. Тя употребява услугите на изкуственото осеменяване, като дори излъгала за възрастта си.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР