Мексиканка от град Масатлан шокира местните жители, след като призна,

...
Мексиканка от град Масатлан шокира местните жители, след като призна,
Коментари Харесай

70-годишна забременя, не казва кой е бащата и се държи като младо момиче, а лекарите...

Мексиканка от град Масатлан шокира локалните поданици, откакто призна, че скоро ще стане майка. Мария каузи Луз е на 70 години, само че тя в действителност е в шестия месец от бременността.

Както оповестява The Sun, пенсионерката сподели на публицистите фотография от ултразвук като доказателство и радостно съобщи, че ще има щерка. През това време Мария каузи Луз избира да не седи на дивана със скръстени ръце, а да води деен метод на живот.

 Фото: The Sun
Пенсионерката ще влезе в Книгата на Гинес като най-старата бременна жена, само че за това тя би трябвало да документира бременността си. Кой е бащата на детето, старата жена не желае да разкрие.

 Фото: The Sun
Лекари от частни и публични клиники организираха към 10 ултразвукови прегледи. Те не можеха да повярват на очите си.

 Фото: The Sun
Бъдещото бебе ще бъде осмото за Мария. Когато възрастните деца разбрали за появяването на новата им сестра, те не били доста удовлетворени от новината. Скоро пенсионерката има среща с гинеколог и най-вероятно ще би трябвало да направи цезарово сечение поради възрастта си.

Ако всичко върви по проект, тогава Мария каузи Луз ще успее да пробие върха на предходната майка - Мария Дел Кармен Бусада де Лара. През 2006 година 66-годишната испанка роди близначки. Тя употребява услугите на изкуственото осеменяване, като даже излъгала за възрастта си.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР