Мексиканецът Хуан Педро Франко отслабна с 330 кг за три

...
Мексиканецът Хуан Педро Франко отслабна с 330 кг за три
Коментари Харесай

Най-дебелият човек в света отслабна с над 300 кг.

Мексиканецът Хуан Педро Франко отслабна с 330 кг за три години и към този момент не носи купата „ най-дебел човек в света”, оповестява Българска телеграфна агенция. Излишната кожа по тялото му след процедурите за намаляване е 95 кг.

Сега 35-годишният Франко тежи 260 кг. Когато преди три години го включиха в книгата на върховете на Гинес, той тежеше 590 кг и не можеше да стане от леглото.

Снимка: profimedia.bg

През 2017 година хирурзи два пъти смалиха стомаха му, само че още преди интервенцията Хуан Педро Франко трябваше три месеца да пази строга диета. След това претърпя още една интервенция.

Мъжът към този момент може да върви с бастун и да става и сяда самичък. „ Фантастично е да мога да се движа, да съм самостоятелен”, споделя той.
View this post on Instagram

A post shared by Juan Pedro Franco (@juanpfranco) on Jun 29, 2019 at 5:58pm PDT

Хуан Педро Франко към този момент не страда от диабет и високо кръвно. Сега той има цел да сложи нов международен връх – за най-голямо свалено тегло. Предстои му нова интервенция, този път за премахване на непотребната кожа.

Снимка: profimedia.bg

Още на шест години Хуан е бил едричък – тежал е 64 кг. На 17 години към този момент е тежал 229 кг. Тогава е претърпял злополука и поради сериозните контузии е останал една година на легло. Затова е почнал да наддава още повече.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР