Меко казано вледеняващ е постът, който публикува Андреа преди часове

...
Меко казано вледеняващ е постът, който публикува Андреа преди часове
Коментари Харесай

Шокиращо: За самоубийство ли говори Андреа?!

Меко казано вкаменяващ е постът, който разгласява Андреа преди часове в мрежата. Бившата на Кубрат Пулев ужаси всички и даже тези, които й се присмиваха поради маниакалната й обсебеност от фотошопа, се смълчаха обезпокоени.



Защото този път певицата не пусна свои горещи фотоси, а дълъг пост, в който приказва за... края. Да, това не са персонални думи на Андреа, а откъс от книга на известната Мария Лалева, само че и децата знаят, че всеки разгласява в профила си това, което усеща и действително статусите отразяват протичащото се в душата ни.

Постът на Андреа от нощес звучи някак обречено и даже злокобно като в него се споделя, че когато някой си е извършил задачата до дъно, си потегля. Тръгва си от някого, от нещо и даже от живота. Пише, че хората не правят оценка нищо и никого, преди да го изгубят и не си дават сметка за полезността на всичко, което са имали.

Постът е много дълъг, само че смисълът е явен, а Андреа нямаше да тормози всички, в случай че преди този момент сама не бе споделила, че има психични проблеми. Помним по какъв начин тя го призна още веднъж в мрежата като сподели, че се нуждае от помощ и се надява да я получи.

По всичко обаче проличава, че това не е станало, тъй като певицата не се отърва от манията си да демонстрира непознато Аз в мрежите и като че ли да бяга от личната си същина. Нещо, което прави единствено човек, който е в дълбока депресивна дупка. Дано да се вземе в ръце!
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР