Меко казано странна снимка на Пиленцето от Монако - Нина

...
Меко казано странна снимка на Пиленцето от Монако - Нина
Коментари Харесай

Мрежата завря: Какво прави Пиленцето от Монако с чичак двойник на Али Реза?!

Меко казано странна фотография на Пиленцето от Монако - Нина се появи в мрежата и безусловно я взриви от мнения. На фотото нашенката, чиято фикс концепция е да бъде ВИП, но не е, е компактно допряна до мъж на очевидно солидна възраст и безумно наподобяващ на турския артист, изиграл ролята на паметния Али Реза в " Листопад ".

Не единствено физическата непосредственост сред двамата, а най-много фактът, че са по халати, провокира взрива от смешки и намеци в нета. Чичкото е шкембелия, на забележима възраст над 75 години, че може и от горната страна. Не е ясно кой е и какво общо има с Нинката.

Вариантите, съгласно потребителите, са два. Единият, към който се насочиха много по-малко хора е, че това е бащата на Пиленцето. А вторият - несъмнено, че това е новият й обичан, който да я добута до пътя на славата и благосъстоянието. Знаем, че горката драпа за тях.

Нина и мъжът й Боби - другото Пиленце, преди време оповестиха, че са се разделили, а той даже излезе с няколко не ласкави мнения по неин адрес в мрежата. Някои допуснаха, че това е следващият им опит да разсънят медиен интерес, само че знае ли се?! Като нищо Нинчето може да се е ориентирала към " истината " - остарял, но богат. Ще разберем занапред.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР