Междузвездни войни: Последните джедаи получи най-много номинации - 9 за

...
Междузвездни войни: Последните джедаи получи най-много номинации - 9 за
Коментари Харесай

Междузвездни войни: Последните джедаи с 9 номинации за наградите на сп. Емпайър

" Междузвездни войни: Последните джедаи " получи най-вече номинации - 9 за премиите на сп. " Емпайър ", в това число за най-хубав филм, най-хубав режисьор, най-хубав артист и най-хубава актриса, заяви Контактмюзик.

Райън Джонсън, снимал осмия филм от научнофантастичната сага, ще взе участие в конкуренция за наградата за най-хубав режисьор дружно с Едгар Райт, Джордан Пийл, Тайка Уайтити и Пати Дженкинс. Тази година за пръв път жена - Дженкинс е номинирана за оценката за най-хубав режисьор.

Джон Бойега, снимал се в " Междузвездни войни: Последните джедаи ", е номиниран за премията за най-хубав артист дружно с Хю Джакман, Арми Хамър, Анди Съркис и Гари Олдман.

В категорията най-хубава актриса звездата от кино лентата " Жената знамение " Гал Гадот ще се съревновава със снималата се в " Междузвездни войни: Последните джедаи " Дейзи Ридли, както и с Франсис Макдорманд, Тифани Хадиш и Ема Уотсън.

С 8 номинации е " Тор: Рагнарок ", в това число за най-хубав филм и най-хубав режисьор.

Джош О`Конър и Тимъти Шаламе са номинирани в категорията най-хубав дебютант надлежно за " Божия земя " и " Призови ме с твоето име ". Психологическият трилър " Бягай! " е с 5 номинации, в това число за най-хубав филм, най-хубав режисьор и най-хубав дебютант - Даниел Калуя.

Флорънс Пю, Теса Томпсън, Дафни Кийн, Кели Мари Тран и и Емили Бийчъм пък са номинирани за наградата за най-хубава дебютантка.

В телевизионните категории " Големите дребни неистини " с присъединяване на Никол Кидман и Рийз Уидърспун получи най-вече номинации - 4.

Носителите на награди ще бъдат оповестени на 18 март.

/24 часа

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР