Междузвездни войни: Последните джедаи е безспорният блокбъстър, който ще окупира

...
Междузвездни войни: Последните джедаи е безспорният блокбъстър, който ще окупира
Коментари Харесай

Най-любопитните кинопремиери около Коледа

" Междузвездни войни: Последните джедаи " е безспорният блокбъстър, който ще окупира международните киносалони по Коледа. Световната премиера е на 15 декември. Сюжетът се пази в загадка, само че е евентуално и " Последните джедаи " да повтори съществени претекстове от истинската трилогия.

Освен актьорите Том Харди, Дейзи Ридли, Адам Драйвър и доста други, в лентата ще забележим починалата Кари Фишър в последната си роля на принцеса Лея. Тя ще предвожда армията на бунтовниците против силите на мрака.



" Вестникът на властта " (The Post) е апетитен от критиците в Съединени американски щати като един от най-големите кандидати за Оскарите. Политическият филм, който събира Мерил Стрийп, Том Ханкс и Стивън Спилбърг, ще излезе на 12 януари. Дотогава ще би трябвало да се задоволим с по-забавни и комерсиални заглавия.

 Обявиха кино лентата на годината
Обявиха кино лентата на годината

Започна сезонът на конкуренцията за влиятелните награди " Оскар "

" Джуманджи: Добре пристигнали в джунглата " е още една премиера за 22 декември, която ще предложи на феновете същинско премеждие с мускулите на Дуейн Джонсън - Скалата.

Четирима другари откриват, че не може просто да си играеш с Джуманджи - в действителност Джуманджи си играе с теб. Те би трябвало да се впуснат в най-опасното премеждие в живота си или ще останат вечно в света на компютърната игра.



" Пич, къде е татко ти " е фамилният филм за Коледа, който ще бъде по екраните още веднъж от 22 декември. Кайл (Оуен Уилсън) и Питър (Ед Хелмс) са отчуждени братя близнаци - цялостни противоположности, отгледани от ексцентрична и свободомислеща майка (Глен Клоуз). Тя цялостен живот ги е залъгвала, че татко им (Кристофър Уокън) е умрял. В търсене на истината за себе си и своите корени, братята близнаци потеглят на шеметно странствуване из цяла Америка.



" Дъвка за балончета " е българското заглавие в коледния киноафиш, което от през днешния ден, 8 декември, е по екраните. Романтичен взор към детството, който съумява да разсмее и разплаче феновете. В основните функции са Теодора Духовникова и Иван Юруков, както и децата-актьори Аглея Гумнерова, Андрея Захариев, Валентин Александров и Калоян Лалов.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР