Междувременно в студиото на Тази сутрин депутатът от анкетната комисия

...
Междувременно в студиото на Тази сутрин депутатът от анкетната комисия
Коментари Харесай

Бойко Борисов спора за самолетите: Не е добра практика отвъд океана да ми се дават съвети

Междувременно в студиото на „ Тази заран ” депутатът от анкетната комисия за следствие на състезанието за изтребител Антон Тодоров сподели документ от 2014 година, подписан от президента и тогавашен зам.-командир на Военновъздушни сили Румен Радев, в който той изпраща опорни точки за среща на премиера Пламен Орешарски с управлението на шведската компания.

В особено изявление пред bTV ръководителят на плана за многоцелевия аероплан и основен секретар на президенството реагира с позиция.

„ Каква е истината – комисията си е изработила мнението на основата на една конференция, която беше проведена от ръководителя на ПГ на ГЕРБ преди няколко месеца. Тогава имаше имитация „ крадецът вика дръжте крадеца ”. Не инцидентно тогава ние казахме, че това е комисията „ Анти Радев ”. Нещата съгласно мен са очевидно свързани ”, разяснява Димитър Стоянов.

Междувременно от шведската компания, класирана преди всичко в състезанието, оповестиха, че не са търсили непочтено преимущество в процедурата и схемата за заплащане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР