Междувременно, усилията се съсредоточават в решаване на браншовите проблеми в

...
Междувременно, усилията се съсредоточават в решаване на браншовите проблеми в
Коментари Харесай

В КТ ”Подкрепа” преспаха и премислиха, плашат със стачка

Междувременно, напъните се концентрират в решение на браншовите проблеми в енергетиката, културата, науката, столичния градски превоз и други сериозни браншове, излиза наяве от публично мнение на КТ Подкрепа.

Синдикалното управление реши още, че ще поддържа безмълвния митинг на научните служащи, който ще се организира на 1 ноември - Деня на будителите.

Днешната позиция на синдиката радикално опонира на вчерашното изявление на ръководителя на организацията Димитър Манолов, който съобщи, че поради последното развиване - намаляване на тона от страна на работодателските организации и поръчките от страна на държавното управление за увеличение на средствата за заплати, най-вероятно до митинги няма да се стигне.

“Имах доста диалози с сътрудниците от КНСБ, в това време излязоха плановете и предложенията за бюджета, и това, което е говорила Менда Стоянова и то е по този начин, и господин Горанов ги приказва тези неща, че се чака и ще се случи нарастване в избрани браншове. Така че концепцията на нас от “Подкрепа “ беше да идем да повикаме малко под прозорците на работодателските организации, само че в последно време, като виждам, това говорене е поомекнало и даже изчезнало, т.е. евентуално и в това гледище няма да продължим. Още повече, че е прекомерно допустимо на 24-ти - мисля, че вторник се пада по-другата седмица, този диалог дефинитивно да завърши в границите на Националния съвет за тристранно съдействие, сподели през вчерашния ден Манолов пред БНР.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР