Междувременно се появиха слухове, че Мария Игнатова и водещият отново

...
Междувременно се появиха слухове, че Мария Игнатова и водещият отново
Коментари Харесай

За Това Се Мълчи, Но Истината Изплува! Ето Защо Мария Игнатова Изхвърча От Господари На Ефира!

Междувременно се появиха клюки, че Мария Игнатова и водещият още веднъж са се разделили. Според една от настоящите злословия това е повода за свалянето на Игнатова от Господарите. Скоро русокоската беше засечена от папараци да купонясва в столичен клуб. Впечатление направи отсъствието на Рачков и това само удостовери слуховете за разлъка.

Според различен слух Мария Игнатова се е отдръпнала, защото чака дете. Водещата решила, че е по-добре да слезе от ефир, с цел да си обезпечи спокойна бременност.

Но истината за свалянето й не е нито възможна бременност, нито разлъка с Рачков. Мария Игнатова е била свалена от ефира на Господарите поради различен ангажимент. Тя още веднъж ще се завърне в ефир, само че като водеща на други формат, написа разкрития.ком. Блондинката още веднъж ще се изявява в Х-Фактор. Форматът ще започва идната пролет и водещата към този момент се приготвя за това.

Припомняме, че преди няколко месеца Джуди Халваджиян съобщи, че обичаната на Рачков ще се изявява в Господарите до месец ноември.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР