Междувременно бе съобщено, че спасеното 11-месечно бебе, което бе откарано

...
Междувременно бе съобщено, че спасеното 11-месечно бебе, което бе откарано
Коментари Харесай

Трагедията Е Страшна. Ето Защо Се Е Стигнало До Срутването В Магнитогорск

Междувременно бе обявено, че избавеното 11-месечно бебе, което бе откарано в москва за лекуване е понесло полета задоволително и сега положението му е устойчиво.

Една от аргументите да се счита по този начин е взетото решение от спасителите да се демонтират всички останали до десетия етаж панели на срутилия се вход. Това ще се прави с кран от противоположната страна на сриването,като връзките на панелите ще се прерязват и те ще падат върху руините.

Продължава да е действителна и заплахата от нови сривания в блока. Ако фактически повода е в панелите и компрометираните заварки, които ги държат, то евентуално и други елементи на постройката са съществено застрашени.

Според специалисти, представени от съветски медии, монолитните здания са способни да устоят повече натоварвания при трусове, до момента в който панелните се унищожават по-лесно заради връзките между тях, които не са разчетени за нараснало натоварване. Ако това се удостовери, евентуално ще би трябвало да се подхващат ограничения за подсилване на всички панелни здания в региона на Магнитогорск,.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР