Междуведомствената работна група, създадена от Белия дом с цел борба

...
Междуведомствената работна група, създадена от Белия дом с цел борба
Коментари Харесай

Тръмп продължава да не носи маска и разсформирова групата за борба с коронавируса

Междуведомствената работна група, основана от Белия дом за битка против новия ковид в Съединени американски щати, ще приключи активността си и ще бъде сменена с друга, която ще се концентрира върху икономическото възобновяване на страната, заяви президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп по време на посещаване във фабрика за медицински защитни маски в щата Аризона.

" Вицепрезидентът Майк Пенс и неговата работна група свършиха доста работа, само че в този момент гледаме на нещата под малко по-друга форма. Тази форма е сигурност и обновяване /на икономическата дейност/ и ние ще създадем една друга група, която евентуално ще се занимава с това ", съобщи Тръмп.

Запитан дали афишира " задачата изпълнена " в битката против ковид, Тръмп сподели: " Не, въобще не е по този начин. Мисията ще е изпълнена, когато всичко завърши ".
Той добави обаче, че страната не може да остане “затворена в идващите пет години “.

Вицепрезидентът Майк Пенс от своя страна съобщи, че работната група към Белия дом евентуално ще бъде разпусната по-късно този месец поради това, коeто той дефинира като необикновен прогрес, реализиран от Вашингтон в оправянето с епидемията.

Според него отговорът на управляващите може да бъде управителен на равнище организации и смяната може да стане факт в края на май или началото на юни.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР