Междурасовите двойки винаги привличат вниманието на околните. Те не само,

...
Междурасовите двойки винаги привличат вниманието на околните. Те не само,
Коментари Харесай

Щом видите детето на шведка и доминиканец ще онемеете СНИМКИ

Междурасовите двойки постоянно притеглят вниманието на близките. Те освен, че въобще не си наподобяват, ами напряко са разнообразни като деня и нощта.

Така да вземем за пример преди време от jenata.blitz.bg демонстрираха невероятни фотоси на децата на една тъмнокожа хубавица и синеокият й рус мъж. От jenata.blitz.bg припомняме, че всеки онемява щом види момиченцата им .

Но красиви деца има много… да не кажем, че всички малчугани са красиви по своему.

Преди време от jenata.blitz.bg ви демонстрираха неповторими фотоси на най-красивото дете в света .

Но в този момент ще поговорим за едно друго момиченце, по което света се прехласна.

То е плод на любовта сред съпрузите Мафио и Мари, които са измежду антиподите, за които говорихме при започване на този материал.

Мафио е разгорещен човек, родом от Доминиканската република. Тя е русокоска със скандинавски темперамент, че и с шведски корени.



Въпреки това още щом се срещнали за първи път те се влюбили безумно един в различен.

Муфио е прочут музикант в родината си. Освен това той продуцира забавни планове. Мари от дълго време пък е DJ в радиото.

Малко след сватбата им се ражда бебчето Марли. Случайно или не, само че всички имена в това семейство стартират с буквата „ М “.

Но щом момиченцето им пораства те откриват, че тя е невероятна, а към това им умозаключение се причисляват всички, видели дребното дете.

Но по какъв начин наподобява Марли и за какво всички се прехласват по нея, както и доста фотоси, ще видите на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР