Международното лятно училище Супрамолекулната химия в медицината и технологиите: аванси

...
Международното лятно училище Супрамолекулната химия в медицината и технологиите: аванси
Коментари Харесай

В Албена ще се проведе международно лятно училище

Международното лятно учебно заведение " Супрамолекулната химия в медицината и технологиите: задатъци и провокации " ще се организира от 30 август до 3 септември 2018 година в курорта Албена (близо до Варна, България). Тo е насоченo главно, само че освен, към студенти и млади откриватели, и има за цел да им покаже опциите, които супрамолекулната химия дава в актуалната просвета и процедура. Специално внимание ще бъде отделено на методите за проучване на надмолекулни структури и дизайн на системи с ориентирани свойства за медицински и високотехнологични приложения.

         

Това учебно заведение е част от Институционалното партньорство [email protected] сред Университета във Фрибург (Швейцария), Българската академия на науките и Университета в Крагуевац (Сърбия), финансирано от Швейцарската национална научна фондация в границите на стратегия SCOPES 2013-2016.

В допълнение към лекциите, дадени от водещи учени, Лятното учебно заведение включва постерна сесия, в която младите откриватели и студенти могат да показват своите научни резултати.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР